Varázspálca díj

Varázspálca díj

Örömmel értesültünk arról, hogy Szentkútiné Kálmán Erzsébet, a Törökbálinti Nyitnikék óvoda nyugalmazott óvónője is a díjazottak között van, akinek ezúton is gratulálunk. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a kedves szülőket tájékoztassuk arról, hogy a Nyitnikék Óvodában milyen fontos feladatellátás folyik az érintett gyermekek érdekében.

Művész Szülők

Művész Szülők

MűvészSzülők sorozatunk negyedik kiállítója Ferencz-Balázs Nikolett, aki amikor éppen nem a lányait terelgeti, akkor magyar nyelvet és irodalmat tanít középiskolában.

Az agyagedények megvásárlásával az óvoda alapítványát támogatják!

Tájékoztató és nyílt nap a Nyitnikék Oviban

Tájékoztató és nyílt nap a Nyitnikék Oviban

2022.04.12-én 17 órától a szülők részére tartunk tájékoztatót az óvodai életről. Erre az eseményre, kérjük, ne hozzák gyermekeiket!

2022.04.20-án 9-10 óráig nyílt napot tartunk, melyen a gyerekekkel együtt megnézhetik a csoportokat, óvó néniket, dajka néniket, az óvodát.

Művész Szülők

Egyszerű, natúr agyagcserepekre dolgozom. Akrilfestéket használok, ami gyorsan szárad, és száradás után vízálló. A festéket szivaccsal és ecsettel viszem fel a felületre. Az itt látható kaspók beltéri elhelyezésre valók, tehát lakásban kell elképzelni őket.

„Nyitni-kék” a tenger alatt is!

Óvodánk pedagógiai programja a „Nyitni-kék a világra”, mely ajtót nyit a világ, a természet megismerésére, megtapasztalására a gyermekek számára élményszerűen.

A természet „Zöld ünnepeinek” sorában a Víz Világnapja az egyik legfontosabb és legsokrétűbben feldolgozható, és a gyermekek közelébe hozható ünnep. Így idén, nagyban gondolkodtunk!