Felhívás óvodai beiratkozásra a 2023/2024. nevelési évre

Felhívás óvodai beiratkozásra a 2023/2024. nevelési évre

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a törökbálinti önkormányzati óvodákban és a törökbálinti német nemzetiségi önkormányzati fenntartású óvodában az óvodai beíratás időpontja:

  • 2023. április 26. (szerda) 8 - 17 óra
  • 2023. április 27. (csütörtök) 8 - 17 óra

A gyermek abban az évben, amelyben a harmadik életévét betölti augusztus 31-ig, a nevelési év kezdő napjától (2023. szeptember 1.) köteles óvodai nevelésben részt venni. A hároméves gyermek beíratásának elmulasztása szabálysértésnek minősül.

Óvodai beiríatkozás - tájékoztató

Óvodai beiríatkozás - tájékoztató

2022. április 27. és 28. napján, 8-17 óra között várjuk önöket az új épületben a beiratkozás alkalmából.

2022. április 11. hétfőn délután 17 órakor várjuk önöket óvoda bemutató szülői értekezletre, az új épület tornatermében.

A Törökbálinti Bóbita Óvoda bemutatása

A Törökbálinti Bóbita Óvoda bemutatása

Óvodánk a tevékenység központú óvodai nevelési programmal dolgozik, melybe beemeltük a kompetencia alapú nevelés elemeit, a Mesezene írás-olvasás előkészítő módszert, az állatasszisztált terápiát és a néphagyomány éltetést.

Pillangó hatás - Szén-monoxid az Oviban

Már az óvodások is tudják, hogy milyen veszélyei vannak a szén-monoxidnak. Tudják hogy lehet felismerni, mit kell tenni, és baj esetén kit kell hívni!

Vöröskereszt kisfilm

Kamarakoncert a Törökbálinti Bóbita Óvodában

Különleges meghívásnak tett eleget 2017. december 12-én a Törökbálinti Kamarakórus. Pénzes Józsefné intézményvezető kérte fel énekkarunkat egy adventi, karácsonyi, „családi” jellegű koncertre az óvoda dolgozói számára. Miután kórusunk nemcsak a nevében viseli a „kamara” szót, hanem a valóságban is a családias, társas muzsikálásnak a híve, szíves örömest tettünk eleget a megtisztelő felkérésnek.