Felhívás óvodai beiratkozásra a 2023/2024. nevelési évre

Felhívás óvodai beiratkozásra a 2023/2024. nevelési évre

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a törökbálinti önkormányzati óvodákban és a törökbálinti német nemzetiségi önkormányzati fenntartású óvodában az óvodai beíratás időpontja:

  • 2023. április 26. (szerda) 8 - 17 óra
  • 2023. április 27. (csütörtök) 8 - 17 óra

A gyermek abban az évben, amelyben a harmadik életévét betölti augusztus 31-ig, a nevelési év kezdő napjától (2023. szeptember 1.) köteles óvodai nevelésben részt venni. A hároméves gyermek beíratásának elmulasztása szabálysértésnek minősül.

Álláspályázat

Álláspályázat

Törökbálinti Nyitnikék Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör / feladatkör betöltésére.
Pályázat

Pályázat

A Törökbálinti Nyitnikék Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére

Művész Szülők

Egyszerű, natúr agyagcserepekre dolgozom. Akrilfestéket használok, ami gyorsan szárad, és száradás után vízálló. A festéket szivaccsal és ecsettel viszem fel a felületre. Az itt látható kaspók beltéri elhelyezésre valók, tehát lakásban kell elképzelni őket.

„Nyitni-kék” a tenger alatt is!

Óvodánk pedagógiai programja a „Nyitni-kék a világra”, mely ajtót nyit a világ, a természet megismerésére, megtapasztalására a gyermekek számára élményszerűen.

A természet „Zöld ünnepeinek” sorában a Víz Világnapja az egyik legfontosabb és legsokrétűbben feldolgozható, és a gyermekek közelébe hozható ünnep. Így idén, nagyban gondolkodtunk!